IN Talenten Verbinden!

Inspireren, verbinden, werk maken van mensen! 

Het goed gebruik maken van de talenten van mensen geeft ons energie, inspiratie en werkgeluk. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten, IN Talenten Verbinden maakt werk van talent. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van mensen en het adviseren van organisaties bij groeidoelstellingen. 

Recruitment

Werving en selectie en interim recruitment voor vaste banen en projecten

Lees verder

Coaching loopbaanadvies

Met individuele coaching en loopbaanadvies help ik je om werkgerelateerde doelen te verwezenlijken

Lees verder

Outplacement

Met individueel maatwerk voor de kandidaat doen wat nodig is!

Lees verder

Training / teamontwikkeling

Door inspireren, ervaren en beleven doen wat goed is

Lees verder

Iwan Nijkamp, IN Talenten verbinden!

favicon witVanaf 1 juli 2016 heb ik mijn eigen talenten en werkzaamheden samengevoegd in een bijzondere combinatie van online- en persoonlijke dienstverlening. Graag maak ik kennis met je, neem contact met me op! 

Contact met IN Talenten Verbinden

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact met mij opnemen. Telefonisch ben ik bereikbaar op nummer: 06 - 523 261 47. Wilt u mij een mail sturen dan kunt u deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deep Motivational Drivers - DMD's

Deep Motivational Drivers worden al enkele jaren gebruikt binnen de topsport coaching. Het helpt coaches en sporters aan meer vertrouwen in elkaar, vernieuwende inzichten en uiteindelijk betere resultaten. Buiten de sport geven Deep Motivational Drivers ook inzichten voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.

Mijn methodiek maakt gebruik van de inzichten van de DMD’s zoals die zijn ontwikkeld binnen de ActionType Benadering.

Ontstaan van DMD's

Geïnspireerd door het Japanse Seïtai ontdekte ActionType grond­legger Ralph Hippolyte dat de individuele drijfveren van mensen zijn verbonden met de functionele bewegingen van de vijf lumbale wervels (L1-5) en dat deze fysiek zijn te testen aan de hand van de tonus rond de wervelkolom. Hij noemde dit de Deep Motivational Drivers - DMD's. Een toepassing van Deep Motivational Drivers in combinatie met de Actiontype methode geeft zeer interessante inzichten voor coaching en ontwikkeling.

Om veranderingsprocessen te bewerkstelligen is het inspi­reren vanuit, en kunnen inspelen op de individuele drijfveren van mensen belangrijk.  

DMD's - Statische drijfveren en Dynamische drijfveren

Ieder mens blijkt over een statische drijfveer en een dynamische drijfveer te be­schikken. De dynamische drijfveer vertelt waar iemand voor gaat, de statische drijf­veer hoe hij of zij informatie wilt ontvangen of ervaren om de vonk over te laten slaan en in beweging te komen. Iedereen heeft een intrinsieke en een extrinsieke drijfveer.

De statische drijfveren;

  • Understanding 
  • Anchoring  

De Dynamische drijfveren;

  • Relation 
  • Competition
  • Projection 

Hoe bepaal je Deep Motivational Drivers - DMD's ?

Deep Motivational Drivers kun je bepalen aan de hand van de tonus (spierspanning) rond de wervelkolom. De DMD's worden bepaald aan de hand van vijf verschillende oefeningen in de vorm van een functionele beweging.
De vijf lumbale wervels (L1-5) zijn fysiek te testen aan de hand van de tonus rond de wervelkolom. Bij iedereen blijken twee van de vijf functionele be­wegingen er meteen voor te zorgen dat de juiste tonus (meer spierspanning) ontstaat, bij de andere drie bewegingen is dat niet het geval. De twee functionele bewegingen met de juiste tonus vormen de indicatie voor de Deep Motivational Drivers van iemand.

Ervaringen met Deep Motivational Drivers - DMD's

In de afgelopen jaren zijn ervaringen met de Deep Motivational Drivers (DMD’s) vooral opgebouwd in de topsport coaching door de Actiontype grondleggers. Daarbij bleek keer op keer dat de uitkomsten tevens inzicht geven in wat de mentale behoeften van een sporter zijn als voor­waar­den om tot gemotiveerd handelen over te gaan. Iedereen kent daarbij een intrinsieke en een extrinsieke drijfveer. 

Leergang DMD's

Logo NLcoachIn juni 2017 heb ik de leergang DMD's gevolgd bij de Action Type Academy, gegeven door Bennie Douwes en Suzanne Heemskerk. Ik heb deze leergang als zeer inspirerend en leerzaam ervaren.

In oktober 2017 zal ik ook de leergang Actiontype volgen. De combinatie van Actiontypeprofiel en DMD's geven nog diepere inzichten voor ontwikkeling. De leergangen Deep Motivational Drivers en Actiontype worden in Nederland georganiseerd door Action Type Academy, inschrijven kan via NLcoach.

Bronvermelding: NLCoach.nl 

Route

Wij werken alleen op afspraak.
Ons bezoekadres is:

IN Talenten Verbinden
Klavermaten 65-6
7472 DD Goor

Iwan Nijkamp, IN Talenten Verbinden! - T. 06 - 523 261 47

Contact

Iwan Nijkamp, " IN Talenten Verbinden "

klavermaten 65 goorBezoekadres:
Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
Routebeschrijving

T. 06 - 523 261 47
KvK 08113144
BTW 137424024B02